Verkoop appartementen en eengezinswoningen Kallisto gestart! - Kallisto

Verkoop appartementen en eengezinswoningen Kallisto gestart!

Wil jij wonen waar je de ruimte hebt? In je huis en eromheen? Dan is Kallisto in Leeuwarden iets voor jou. Op een prachtige locatie aan de Brandemeer in de wijk Bilgaard worden hier 42 appartementen en 30 eengezinswoningen gebouwd. Ruime woningen in een ruime wijk met licht, lucht en water. Een goed huis zonder opsmuk: zo houd je ook financiële ruimte.

Binnenruimte én buitenruimte

Kallisto wordt gebouwd in een bestaande wijk: Bilgaard. Dat is mooi, want alles is er al. Winkels, scholen, de huisarts en het buurtrestaurant: je loopt of fietst er zó naartoe. Hier valt het meteen op dat je nieuwe omgeving helemaal bij de stad hoort, én je volop lucht, licht en ruimte geeft. Je woont dicht bij de Dokkumer Ee of het Leeuwarder Bos. Daar kun je het hoofd leegmaken en tot rust komen.

Appartementen en eengezinswoningen

Je nieuwe appartement telt circa 67 m2, heeft twee slaapkamers en een balkon met veel zon. Kies je voor een eengezinswoning, dan heb je zelfs circa 120 m2 tot je beschikking met een mooie, zonnige tuin. In het kader van flexibiliteit kan de keuze worden gemaakt tussen parkeren voor de deur of gebruik te maken van de aanwezige groenvoorziening.

Duurzaam wonen

Mooi meegenomen: je nieuwe huis is duurzaam. Je stookt geen gas, maar verwarmt je huis met een warmtepomp en zonnepanelen. Goed voor je portemonnee, beter voor het milieu.

Verkoop is gestart

Heb jij jouw nieuwe woning al uitgezocht? De verkoop is gestart.

Update appartementen

Naar aanleiding van de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen op de appartementen van Kallisto, is een nadrukkelijke wens gebleken voor een lift in het gebouw. Graag willen wij gehoor geven aan deze wens. Daarom wordt op dit moment het bouwplan hierop aangepast. Dit betekent dat wij over enkele weken de vernieuwde appartementen van Kallisto aan u kunnen presenteren met grotere appartementen en een lift.